AVG (privacy en informatieveiligheid)

PROBOL ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt en implementeert webapplicaties voor de gezondheidszorg. Onze software bevat (basis- en extra) functionaliteiten en tools ter ondersteuning van logistieke- en werkprocessen bij instellingen en klinieken. Doel is klanten te ondersteunen inzake administratie, trajectbegeleiding, monitoring en controle van behandeltrajecten van patienten. Op verzoek installeren we onze software ofwel bij de klant ofwel bij een externe hostingpartner (‘in the cloud’). Gebruikers registreren gegevens van patiënten en slaan deze op in onze webapplicaties, deze data worden verwerkt en kunnen flexibel uit de webapplicaties worden gehaald (voor managementrapportage en uitwisseling). Kortom wij verwerken, in opdracht, bijzondere persoonsgegevens en andere relevante (volg) data betreffende zorgtrajecten.

PROBOL besteedt veel tijd en zorg aan de beveiliging van haar software en patiëntgegevens van de klanten. In dit kader hebben wij in 2017, van een onafhankelijk auditbureau, een Third Party Mededeling (TPM) inzake NEN7510 ontvangen. Wij voldoen als softwareleverancier op hoofdlijnen aan de normen voor privacy en informatiebeveiliging in de gezondheidszorg. Wij zullen, conform de AVG-eisen, voortdurend nieuwe aanvullende technische beveiligingsmaatregelen opnemen in onze online softwareprodukten.

Als u informatie mist of als u feedback hierop heeft, horen wij graag van u. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd in e-Health oplossingen?

Heeft u interesse in onze maatwerk e-Health oplossingen? Wilt u een vrijblijvende kennismaking? Neem contact met ons op!

Ik wil kennismaken