Over ons

PROBOL B.V. is een ervaren klein softwarebureau, opgericht in 1990, gespecialiseerd in innovatieve (maatwerk-) webapplicaties. Wij zijn vele jaren werkzaam geweest in het onderwijs, de ouderenzorg, het welzijnswerk en in het bedrijfsleven (MKB). Sinds 2008 ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden, verkopen en ondersteunen wij gebruikersvriendelijke webbased applicaties (voor o.a. obesitasklinieken) in de gezondheidszorg.

Wij weten voor welke uitdagingen zorginstellingen en ZBC’s de komende jaren staan en hoe softwaretechnologie ingezet kan worden om kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg te realiseren. In projecten sluiten we aan bij de specifieke context, de situatie en werkwijze van onze klanten. Door de kennis en ervaringen van zorgverleners en patiënten te bundelen met onze jarenlange software-technische ervaring worden gezamenlijk e-Health oplossingen ingericht die er echt toe doen.

Vanuit ons kantoor te Eindhoven (in Regus Business Center) en met een ervaren team van professionals staan wij garant voor hoogstaande softwarekwaliteit, gedegen project-implementaties en ‘after sales’ dienstverlening.

Geïnteresseerd in e-Health oplossingen?

Heeft u interesse in onze maatwerk e-Health oplossingen? Wilt u een vrijblijvende kennismaking? Neem contact met ons op!

Ik wil kennismaken